© Mondiger
Informatie over het tandartstarief Hier vindt u het uniform landelijk tandartstarief: Hoe ontvangt u onze nota? Wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze administratie. Daarom hebben wij de facturering aan Infomedics uitbesteed.
Richtprijzen tandtechniek. Bij sommige behandelingen, denk aan bijvoorbeeld kronen en protheses, werken wij nauw samen met een tandtechnisch laboratorium. Het laboratorium stuurt ons de nota voor hun werkstuk. Deze nota wordt vervolgens via onze nota bij u in rekening gebracht. De Nederlandse Zorg autoriteit (NZa) ziet erop toe dat wij daarbij geen extra kosten bij u in rekening brengen. Tandtechniekkosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden. De kosten van tandtechniek zijn afhankelijk van het werkstuk. Eenzelfde kroon of prothese bijvoorbeeld kan bij twee patiënten een verschillende techniekprijs hebben omdat de werkzaamheden per patiënt kunnen verschillen. Daarom adviseren wij u de begroting te raadplegen die wij in principe opstellen zodra de behandeling meer kost dan € 250,--. Hieronder vindt u de meest recente richtprijzen voor de meest gangbare tandtechnische werkstukken. Wij hebben getracht deze richtprijzen zo actueel mogelijk te houden. Deze lijst is alleen bedoeld als een indicatie van de te verwachten kosten. De door u boven € 250,-- ontvangen begroting is altijd leidend. Soms kan het verder voorkomen dat de uiteindelijke nota hoger uitvalt dan de begroting door meerwerk. Dit laatste trachten wij altijd indien mogelijk met u te bespreken.
Techniek Informatie over de manier waarop onze nota tot stand komt.
dunja rost, tandarts, Hoofdstraat 72 6461CS Kerkrade 045 - 545 72 20
Het Tandartstarief Het Tandartstarief Informatie over Infomedics Informatie over Infomedics Richtprijzen tandtechniek Richtprijzen tandtechniek
© Mondiger
Informatie over het tandartstarief Hier vindt u het uniform landelijk tandartstarief:
Richtprijzen tandtechniek. Bij sommige behandelingen, denk aan bijvoorbeeld kronen en protheses, werken wij nauw samen met een tandtechnisch laboratorium. Het laboratorium stuurt ons de nota voor hun werkstuk. Deze nota wordt vervolgens via onze nota bij u in rekening gebracht. De Nederlandse Zorg autoriteit (NZa) ziet erop toe dat wij daarbij geen extra kosten bij u in rekening brengen. Tandtechniekkosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden. De kosten van tandtechniek zijn afhankelijk van het werkstuk. Eenzelfde kroon of prothese bijvoorbeeld kan bij twee patiënten een verschillende techniekprijs hebben omdat de werkzaamheden per patiënt kunnen verschillen. Daarom adviseren wij u de begroting te raadplegen die wij in principe opstellen zodra de behandeling meer kost dan € 250,-- . Hieronder vindt u de meest recente richtprijzen voor de meest gangbare tandtechnische werkstukken. Wij hebben getracht deze richtprijzen zo actueel mogelijk te houden. Deze lijst is alleen bedoeld als een indicatie van de te verwachten kosten. De door u boven € 250,-- ontvangen begroting is altijd leidend. Soms kan het verder voorkomen dat de uiteindelijke nota hoger uitvalt dan de begroting door meerwerk. Dit laatste trachten wij altijd indien mogelijk met u te bespreken.
Techniek Informatie over de manier waarop onze nota tot stand komt.
dunja rost, tandarts, Hoofdstraat 72 6461CS Kerkrade 045 - 545 72 20
Het Tandartstarief Het Tandartstarief Informatie over Infomedics Informatie over Infomedics
Hoe ontvangt u onze nota? Wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze administratie. Daarom hebben wij de facturering aan Infomedics uitbesteed.
Richtprijzen tandtechniek Richtprijzen tandtechniek